Hot Rhubarb and Choco Ginger


Ciocolată caldă, rubarbă și gin sunt o combinație neașteptată pe care o poți savura pe toată durata iernii. Experimentați modul în care aroma artizanală a ginului oferă un contrast surprinzător și delicios cu dulceața acestei cești de ciocolată fierbinte.


Ingrediente

30 ml. Whitely Neill Rhubard and Ginger Gin

120 ml. ciocolată caldă

topping de frișcă și bezele


Mod de preparare

Adăugați ingredientele într-o cană de sticlă.

Puneți toppingul de frișcă.

Decorați cu câteva bezele.


Snow Bunny


Aberlour 12 Ani este o băutură spirtoasă fină, ce are arome de iarnă ideale pentru cocktailuri de acest gen, amestecate cu lichior de ghimbir, sirop de miere și arome amare.


Ingrediente

160 ml Aberlour 12 Ani

15 ml. Nuvo L'esprit de Paris Sparkling Liqueur

15 ml. suc de lămâie

15 ml. sirop de miere

15 ml. albuș de ou

60 ml. Fentiman's Ginger Ale

3 linguri Bottega Bitter Ricetta Originale

topping de nucșoară și bitter


Mod de preparare

Adăugați toate ingredientele în afară de bere și bitter într-un shaker.

Amestecați, apoi adăugați gheață și amestecați din nou.

Strecurați de două ori și turnați într-un pahar Fizz și adăugați berea peste.

Puneți toppingul de nucșoară rasă și trei picături de bitter.


Reverse Manhattan


Legenda populară leagă invenția Manhattan-ului de Manhattan Club din New York în jurul anului 1880. La scurt timp după debut, a devenit una dintre cele mai populare băuturi din America și este ușor de văzut de ce: amestecul atemporal de whisky american și vermut italian, accentuat de câțiva stropi de bitter, este bine echilibrat și gustos. 


Ingrediente

60 ml. Bottega Vermouth Rosso

30 ml. Bulleit Rye Frontier Whiskey

2 linguri Amaro di Angostura

o cireașă Marasca


Mod de preparare

Adăugați toate ingredientele întru-un pahar cu gheață și învârtiți până s-au răcit.

Strecurați și turnați într-un pahar de cocktail.

Adăugați o cireașă Marasca (din cireșul Marasca, înainte de a fi înmuiată în lichior și a deveni Maraschino)


Winter Charm


Cocktailul Winter Charm aduce un echilibru al aromelor condimentate și tropicale, aduse împreună de romul negru BACARDÍ.


Ingrediente

60 ml. Bacardi Carta Negra 

30 ml. sirop de orz

30 ml. suc de lămâie proaspăt

20 ml. suc de ananas

o lingură Bottega Caramel

2 linguri Amaro di Angostura

O felie de ananas deshidatat și un anason stelat


Mod de preparare

Adăugați ingredientele într-un recipient și lăsați-le să fiarbă.

Luați recipientul de pe foc și turnați conținutul într-o cană de cafea.

Decorați cu felia de ananas și anasonul stelat.

Siropul de orz: Puneți jumătate de cană de orz în 2 căni de apă și lăsați peste noapte să se umfle. Apoi strecurați și puneți într-o cratiță. Adăugați 2 căni de zahăr și 2 căni de apă, lăsați să fiarbă. Luați cratița de pe foc și lăsați să se răcească.


Anarchist's Pop Shoppe


Aleksandr Russell, barman la Blue Bloods Steakhouse din Toronto este creatorul acestui cocktail.


Ingrediente

30 ml. Grey Goose

15 ml. Brewdog Hard Seltzer Black Cherry

8 ml. Dom Benedictine

1 linguriță coajă de lămâie rasă

150 ml. Fever Tree Elderflower Tonic Water


Mod de preparare 

Adăugați vodcă, Hard Seltzerul, Dom Benedictine și coaja de lămâie într-un pahar. Zdrobiți ușor coaja de lămâie.

Se adaugă gheața și se amestecă până se răcește bine.

Se strecoară fin într-un pahar Collins cu gheață.

Completați cu apă tonică.


Tender Knob


Merele, bourbonul și scorțișoara creează acestă băutură perfectă de iarnă.


Ingrediente

1 felie de măr organic 

45 ml. de bourbon Knob Creek Small Batch

60 ml. Măr în Sticlă

20 ml. nectar de agave

scorțișoară presărată

Decor: felie de măr


Mod de preparare

Într-un shaker, zdrobiți felia de măr.

Se adaugă restul de ingrediente, gheață și se agită până se răcesc bine.

Se strecoară într-un pahar Old Fashioned umplut cu gheață proaspătă.

Se ornează cu o felie de măr.


Winter Sour


Această rețetă delicioasă de cocktail cu conținut scăzut de alcool este amară, dulce și de sezon.


Ingrediente

4 5ml. suc de lămâie 

30 ml. albuș de ou

30 ml. Campari

45 ml. sirop de miere de trifoi (1 parte miere de trifoi, 1 parte sirop simplu)

o crenguță de rozmarin


Mod de preparare

Îndepărtați frunzele din crenguța de rozmarin, adăugați-le într-un shaker și amestecați-le.

Se adaugă sucul de lămâie și albușul de ou și se agită  (fără gheață) timp de 5 secunde.

Se adaugă Campari, sirop de miere și gheață și se agită bine.

Se strecoară într-un pahar de cocktail.

Se decorează cu o crenguță scurtă de rozmarin.


Butter and Smoke


În toată țara, barmanii folosesc fum pentru a-și infuza cocktailurile cu mai multă aromă. Fumul poate fi obținut prin arderea lemnului, desigur, dar aprinderea ierburilor precum cimbru, rozmarin și lavandă aduce o aromă suplimentară băuturilor. În plus, este un truc distractiv pentru cocktailuri.


Ingrediente

o crenguță de cimbru

60 ml. bourbon Marker's Mark

15 ml.  Aperbitter Aperitivo

5 lingurițe Barman Bitter Antica Ricetta

Decor: crenguță de cimbru, afine


Mod de preparare

Aprindeți o crenguță de cimbru, așezați-o în interiorul unei sticle și așezați sticla cu fundul în sus pe un blat de granit sau pe altă suprafață ignifugă.

Adăugați restul de ingrediente într-un pahar cu gheață și amestecați până la răcire.

Se strecoară într-un pahar peste un cub de gheață mare și se amestecă pentru a încorpora fumul în lichid.

Se ornează cu o crenguță de cimbru și afine.